Ljudje zaskrbljeni: Kaj se dogaja z Madonno?

Nihče ni imel toliko različnih obdobij in videzov kot Madonna – in vsak od njih je ikoničen. Od “Material Girl” v zgodnjih 80-ih, njenega katoliškega “Like a Prayer” videza v poznih 80-ih, do njenega poznejšega objema spiritualizma v 90-ih. Tudi zdaj pri 64-ih letih Madonna še vedno spreminja svojo podobo in se pojavlja z rožnatimi lasmi ali s kitkami in androgenim videzom na podelitvi Grammyjev 2023.

Lahko bi rekli, da kamor pride Madonna, sledi obrekovanje – pa naj gre za njen videz, besedila ali glasbene videospote.

Ko se je Madonna pojavila na letošnji podelitvi Grammyjev, da napove nastop Sama Smitha in Kim Petras, so številni opazili njen napihnjen in “neprepoznaven” obraz, ki je sprožil veliko ugibanj, ali so bile te obrazne spremembe morda posledica obsežne plastične operacije.

Vendar pa so bližnji viri povedali, da je to pravzaprav videz, ki si ga Madonna želi. “[Slišala je], da zabuhla lica skrijejo starikave gube in postala je obsedena s tem pojmom. Tako bodo lica zabuhla, tudi če ljudje navzven mislijo, da je zaradi njih videti čudna ali debelušna.” Gledalci doma so hitro komentirali Madonnin novi videz. V enem od tvitov je pisalo: “Želim si, da bi se Madonna imela dovolj rada, da bi se pustila graciozno postarati.” In še en tvit se glasi: “Poskušam ignorirati dejstvo, da ima Madonna povsem nov obraz.”