fbpx

Igralka Nikki Reed je prva ženska, ki je posnela globalno Leica kampanjo

Nikki Reed piše zgodovino s svojim novim fotografskim projektom.

Igralka in ljubiteljska fotografinja je sodelovala z Leico pri snemanju kampanje za lansiranje novega objektiva podjetja za fotoaparate. S tem je postala prva ženska, ki je z njimi izvedla globalno kampanjo.

Fotografije je posnela med nosečnostjo z drugim otrokom v rezervatu divjih mustangov, ki ga upravlja neprofitna organizacija.

“Zelo sem navdušena, da lahko povem, da sem pripravila globalno predstavitveno kampanjo za Leico in se zapisala v zgodovino kot prva ženska, ki ji je to uspelo. Ne pozabimo, da prikazujem življenje, hkrati pa dobesedno nosim življenje, zaradi česar je to trenutek praznovanja za ženske v vsakem poglavju njihovega življenja,” je o priložnosti povedala Nikki.

Nadaljevala je z besedami: “Povečava od daleč nam daje priložnost, da opazujemo naš svet, ne da bi motili njegovo lepoto. Ta objektiv me navdihuje, da razvijam svojo umetnost, medtem ko sem priča neverjetnim trenutkom, ki zbližujejo človeštvo. Hvala Leica za priložnost, da pripovedujem zgodbe z vami. Počaščena sem, da lahko skupaj z vami predstavim ta objektiv in sem navdušena nad razširitvijo perspektiv … skupaj.”