Igralka Rebel Wilson o ne ravno “topli” Meghan Markle

Rebel Wilson je spregovorila o prvem srečanju z Meghan Markle in princem Harryjem, ki pa po njenih besedah ni bilo ravno dobro.

Igralka se je spomnila izkušnje med nastopom v oddaji Watch What Happens Live, kjer sta z voditeljem Andyjem Cohenom med reklamami govorila o kraljevi družini. Rebel je povedala, da je bila Meghan, ko je spoznala par v Santa Barbari, nekoliko nesramna, medtem ko je bil Harry po drugi strani “prisrčen”.

“Meghan ni bila tako kul. Ni bila tako naravno topla,” je razkrila Rebel, ki imata s Harryjem skupnega prijatelja, igralca pola.

Ob tem je igralka priznala, da je ne tako toplo srečanje z Meghan morda imelo kaj opraviti s tem, da je bila njena mama Sue Bownds nekoliko vsiljiva do nje in je postavljala “rahlo nesramna” vprašanja, kot na primer: “Kje so tvoji otroci?”

“In jaz si rečem: ‘Mama, ne sprašuj je tega’,” je povedala igralka. “Mogoče si je zato mislila ‘Kdo so ti nadležni Avstralci?'”

Kar zadeva Harryja, je Rebel povedala, da “ne bi mogel biti bolj prijazen.”

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Princ Harry in Meghan Markle prejela vabilo na kronanje kralja Charlesa

Princ Harry in Meghan Markle sta uradno povabljena na slovesno kronanje kralja Charlesa III. Da je kraljevi par je prejel vabilo na dogodek, je potrdil tiskovni predstavnik para…