Ob dnevu žena in dnevu mučenikov se razvajajte v ALEJI

Marec je tu in pred nami je pomlad. Čakajo nas toplejši, sončni dnevi in praznik vseh žensk. Zato so v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA pripravili prav posebno presenečenje. Sanjski moški Blaž Kričej Režek bo že jutri, na predvečer dneva žena od 17. ure in na dan žena od 16. ure vse dame, žene in gospe razveselil s posebno pozornostjo. Vabljene na prijetno druženje in srečanje s Sanjskim moškim.

V ALEJI pa lahko izberete tudi pozornost za vašo drago. Presenetite jo lahko z lepim nakitom iz prodajalne Sten time ali Pandora ali moderno torbico iz Deichmanna ali Orsaya. Po spodnje perilo se odpravite v Intimissimi ali Lisco, parfume pa najdete v trgovini L’Occitane. V Müllerju boste našli vse od kozmetike, do vaz in dodatkov za dom. Za sladko presenečenje pa so pravi naslov čokoladnica Cukrček, kavarna Zvezda ali Teta Frida.

Dame, tudi ve ne pozabite na svoje mučenike ob njihovem prazniku in jih razveselite s pozornostjo. Tehnološke navdušence obdarite z izdelki trgovine Big Bang, ljubitelji udobnih oblačil za prosti čas pa bodo gotovo veseli darila iz And by Andraž. V Slowatch boste našli modne moške ure, Hervis je pravi naslov za športno opremo. Številne ideje pa lahko najdete v več kot 80-ih trgovinah in lokalih ALEJE.

Desetak ALEJA - Modna.si
Po popolno darilo ob dnevu dan žena in mučenikov v ALEJO (Foto: aleja_ljubljana / Instagram)

Seveda pa bodo vsi obdarovanci veseli darilnih bonov Desetak, ki so odlična ideja za darilo. Z njimi si lahko osvežijo svojo garderobo ali pa se kulinarično razvajajo v enem izmed gostinskih lokalov v ALEJI.