fbpx

Imamo nov (nepričakovan) zvezdniški par?

Včeraj ponoči so v Hollywoodu podelili filmske nagrade Oskarji, na katerih je prišlo do nepričakovanega incidenta med Willom Smithom in Chrisom Rockom. Še ena nepričakovana stvar pa se je zgodila po sami prireditvi, na Vanity Fair Oscar Party 2022 zabavi po Oskarjih.

Preberi si tudi:
[VIDEO] Incident na Oskarjih 2022: Will Smith udaril Chrisa Rocka

[VIDEO] Incident na Oskarjih 2022: Will Smith udaril Chrisa Rocka

Hmmm, kaj se je danes ponoči zgodilo na letošnjih filmskih nagradah Oskarji?! Izgleda, da sta Will Smith in Chris Rock v nekakšnem sporu. In kaj se je sploh…

Na novo samski igralec Jason Momoa in Kate Beckinsale, ki je nakdanja partnerka Peta Davidsona, ki je trenutno v zvezi s Kim Kardashian, sta bila zelo “spogledljivo razpoložena”, poročajo bližnji viri.

42-letni igralec in 48-letna igralka sta večino časa preživela skupaj, vendar v družbi z ostalimi. V nekem trenutku so prisotni opazili, da je Jason zunaj slekel suknjič in ga ovil okoli Kateinih ramen, da bi jo pogrel v hladnejšem večeru.

Vir je za E! News povedal: “Stala sta v baru in klepetala. Oba sta bila nasmejana in zelo navdušena med pogovorom.”

Drug vir je dejal, da “sta si bila blizu in zelo spogledljivo razpoložena” tako na zabavi Vanity Fair kot na zabavi Jay-Z-ja.

“Nekajkrat jo je z roko objel in njej se je narisal velik nasmeh na obrazu,” je vir povedal za E! News. “Vsekakor sta se zabavala in zdelo se je, da jima je zelo prijetno. Družila sta se v skupini in se pogovarjala z drugimi ljudmi, vendar vedno našla pot drug k drugemu.”

Če se je/bo med zvezdnikoma razvilo kaj več, bomo verjetno zelo kmalu izvedeli.