Domov » Lepota & zdravje » Instagram napoveduje lepotne trende za letošnjo pomlad

Instagram napoveduje lepotne trende za letošnjo pomlad

Lepota & zdravjeLičenje
Instagram napoveduje lepotne trende za letošnjo pomlad
📷 Jennifer Lopez / Instagram

Že hiter pregled Instagrama nam razkrije, da bodo letošnjo pomlad kraljevale živahne barve. Glede na to, da zunanje temperature vse bolj kažejo na to, da je pomlad resnično tu, je zdaj prišel tudi čas, da spoznaš letošnje najbolj opazne spomladanske lepotne trende, ki so že preplavili Instagram, kaj kmalu pa bodo tudi mestne ulice.

1. Opazne elastike


Tako kot večina ostalih dodatkov za lase iz 90-ih, se tudi te mehke, okrasne elastike letošnjo pomlad vračajo v velikem slogu. Ključno za eleganten videz: elastika naj bo iz subtilnega materiala, kombiniraj pa jo mehkim, nizkim čopom ali kito.

2. Oranžno-rdeče ustnice

A post shared by Dara (@dara._) on


Živahen odtenek, ki bo letošnjo pomlad krasil mnoge ustnice je živo rdeče barve s pridihom oranžne, zaradi česar izgleda že skoraj neon.

3. Rumen lak za nohte


Kremni, kanarsko rumen odtenek je “it” lak te sezone.

4. Poudarjena lica

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) on


Najdi rdečilo za lica, ki je v živahni roza barvi in ga nanesi več kot običajno, poleg tega pa ga zablendaj vse do senc – skoraj do očesnega makeup-a.

5. Živahna, opazna senčila

A post shared by VIOLET GREY (@violetgrey) on


Nikar se ne boj uporabiti barvitih odtenkov senčil, ki te spominjajo na 80-ta leta.

6. Črtalo za ustnice

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Si na J.Lo opazila povratek trenda iz 90-ih? Očitno občrtane ustnice! Črtalo pod šminko resnično naredi le-to bolj obstojno, vendar pa je Jennifer s temnejšim črtalom od šminke zopet obudila stari lepotni trend.