Instagram omogoča uporabo več računov hkrati!

Za vse, ki imajo v lasti več instagram profilov (osebni, službeni, za zabavo,…), so zdaj v aplikaciji omogočili funkcijo opravljanja več računov hkrati. To pomeni, da se ti končno ne bo več potrebno odjavljati in prijavljati v različne profile, ampak boš lahko ves čas nemoteno izbirala med njimi in objavljala slike. Ne samo, da je bilo odjavljanje in prijavljanje v profile zamudno in nadležno, ampak kaj hitro se ti je lahko pripetilo, da si sliko svojega ljubljenčka pomotoma namesto na privatni objavila na službeni profil. Mimogrede, nam že slediš na instagramu?

Instagram torej zelo olajšuje naše privatno-službeno življenje. Z najnovejšo posodobitvijo aplikacija uvaja novo funkcijo, ki omogoča uporabniku, da preklaplja med različnimi računi brez prijavljanja in odjavljanja.

Ok, to je dobra novica. Kaj pa slaba novica? Ta funkcija je trenutno na voljo samo za androide, uporabniki iPhone-ov pa se morajo še vedno prijavljati in odjavljati iz instagram računov. Držimo pesti, da ne več dolgo!

V besedi in videu si poglej še 7 genijalnih nasvetov za najboljše instagram fotografije!