Domov » VIP » Isla Fisher: “Nisem Amy Adams!”

Isla Fisher: “Nisem Amy Adams!”

VIP
Isla Fisher: “Nisem Amy Adams!”
📷 Youtube

Isla Fisher si želi enkrat za vselej razčistiti eno stvar: Ona ni Amy Adams … niti Jessica Chastain!

Igralka v filmu The Keeping Up with the Joneses je bila nedavno gostja v oddaji Jimmy Kimmel Live! in spregovorila o tem, da niso le njeni oboževalci tisti, ki jo zamenjujejo z Amy Adams – celo Lady Gaga ne razloči ti dve igralki. Ups!

Isla Fisher je Jimmyju povedala zgodbo o tem, kako je izgledalo njeno srečanje z Lady Gaga na Vanity Fair zabavi po Oskarjih. “Množica je šla levo in desno ter na sredini naredila prostor za Lady Gaga, ki je hodila proti meni. In mi nato rekla ‘Hvala ti. Tvoja igra v American Hustle, Amy, je bila izjemna.'”

Ampak to sploh še ni bilo vse. Zadeva je postala precej nerodna, ko je na zabavo prispela tudi Amy Adams. “Pogledala sem čez ramo Lady Gaga in opazila Amy Adams, ki je ravnokar prispela na zabavo. In rekla sem si ‘Tam je Isla Fisher!'”

Pred zaključkom intervjuja pa je Jimmy z gledalci delil še video, v katerem Isla pojasnjuje največje razlike med njo in Amy v upanju, da ju bodo ljudje zdaj končno razločili: “Naj razložim. Amy Adams ima oranžkasto-rjave lase; moji lasje so rdečkasto-rjavi. Amy Adams je igrala Susan v Nocturnal Animals; jaz sem igrala Lauro v Nocturnal Animals. Amy Adams ima pet nominacij za Oskarja; jaz sem članica SAG-a.”

V nadaljevanju videa pa se je nato še sama malo pošalila: “Amy Adams je igrala Mayo v Zero Dark Thirty. Oh, čakajte malo, ne, to je bila Jessica Chastain. OK, morda nas je res težko razločiti med sabo.”

Intervju si lahko ogledaš v videu spodaj: