Sta se pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique razšla?

Shakira naj bi po šestih letih zaključila zvezo s španskim nogometašem!

40-letna kolumbijska pevka in 30-letni Gerard Pique, ki imata skupaj dva sinova, naj bi šla vsak svojo pot. “O tem sta se že nekaj časa pogovarjala in Shakira je le sprejela končno odločitev,” je razkril bližnji vir ter dodal, da se “pevka ni mogla več spopadati s situacijo, ki je nastala po Piquejevi podpori, da se Katalonija osamosvoji.” Shakira naj bi se že izselila iz hiše, ki sta jo kupila skupaj v Barceloni.

Govorice o razpadli zvezi so postale glasne potem, ko je Gerard javno podprl odcepitev Katalonije od Španije. Shakira in Gerard Pique sta se spoznala na snemanju glasbenega videospota za pesem Waka Waka (This Time for Africa), ki je bila himna za svetovno prvenstvo v nogometu 2010 (2010 FIFA World Cup). Par sta postala leta 2011, kmalu zatem, ko se je pevka razšla z Antoniem de la Rua. Par ima dva sinova: Milan (4) in Sasha (2).

A post shared by Shakira (@shakira) on


Shakiro in Gerarda Piqueja so nazadnje skupaj v javnosti videla junija letos, ko sta se udeležila poroke Gerardovega nekdanjega soigralca iz kluba Barcelona Lionela Messija in njegove najstniške ljubezni Antonelle Roccuzzo v Argentini.