Izšel napovednik za film Jennifer Lopez ‘This Is Me…Now: A Love Story’

Pravkar je izšel napovednik za film This Is Me…Now: A Love Story od Jennifer Lopez!

V napovedniku pa je razkrit tudi zvezdniški seznam igralcev, ki nastopajo v filmu. Poleg Jennifer v filmu nastopajo tudi Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente, Matthew Law in njen mož Ben Affleck.

O čem pa bo film pravzprav govoril? To je kratek povzetek: “This Is Me…Now: A Love Story je nekaj, kar do zdaj še nismo videli od Jennifer Lopez. Jennifer je skupaj z režiserjem Davom Meyersom ustvarila kinematografsko odisejado, ki temelji na pripovedi, prežeto z mitološkim pripovedovanjem zgodb in osebnim zdravljenjem. Ta žanrsko vsestranski Amazonov izvirnik, ki bo izšel v tandemu z njenim prvim studijskim albumom po desetletju, prikazuje njeno pot do ljubezni skozi njene lastne oči. Ta panorama je s fantastičnimi kostumi, dih jemajočo koreografijo in nastopi zvezd introspektivna retrospektiva Jenniferinega močnega srca.”

‘This Is Me…Now: A Love Story’ bo 16. februarja predvajana po vsem svetu na Prime Video, isti dan pa bo izšel tudi njen album This is Me…Now.