Oboževalci Seleno Gomez označili za patološko lažnivko

Selena Gomez se preprosto ne more držati tega, kar reče. 31-letna zvezdnica je nedavno ponovno najavila, da se za nekaj časa umika s socialnih omrežij, da se lahko osredotoči “na tisto, kar je res pomembno” in le en dan po tej izjavi zopet objavila fotografijo na platformi, poleg tega pa fotografije še naprej objavlja.

Na svojih Instagram zgodbah je delila videoposnetek sebe in producentskega fanta Bennyja Blanca med igranjem z dvema majhnima otrokoma. Na posnetek je zapisala: “Nekaj časa ne bom na družbenih omrežjih. Osredotočam se na tisto, kar je res pomembno.”

Le en dan pozneje je objavila Instagram zgodbo s kuharjem Gordonom Ramsayjm za promocijo skupnega kuharskega videa. “@gordongram je stopil v mojo kuhinjo in mi pokazal, kako narediti neverjeten burger za zajtrk,” je zapisala ob videu.

Njeni oboževalci očitno niso bili ravno navdušeni nad tem, da se zvezdnica ne drži tega, kar reče in so se o tem razpisali na X-u, nekdanjem Twitterju.

“Torej, je šla spat?” se je pošalil en, drugi pa: “Hitro, hitro. Delajmo se vsi presenečeni”

“Opazite, kako nihče ni presenečen,” se je strinjal še en oboževalec, drugi pa je pripomnil: “Niti 24 ur ni dočakala, jočem.”

“Ona je iskalka pozornosti,” je bil oster en oboževalec, drugi pa se je strinjal in zapisal: “Vidite, rekel sem! Vse za pozornost.” “Resnično je patološka lažnivka,” je dejal en uporabnik X-a, drugi pa je špekuliral, da “bo svoj naslednji premor objavila čez eno uro?” “Res ima pesem z naslovom Bad liar,” je opozoril en oboževalec, preden je vprašal: “Smo presenečeni?”