Jada Pinkett Smith in Will Smith živita ločeno že 7 let

Jada Pinkett Smith je v novem intervjuju razkrila kar nekaj stvari iz svojega zasebnega življenja.

52-letnica trenutno promovira svojo novo knjigo “Worthy” in med pogovorom s People je Jada razkrila, da sta z možem Willom Smithom dejansko živela ločeno 6 let, preden je na podelitvi oskarjev udaril Chrisa Rocka. V novem intervjuju v oddaji Today je nato še dodala, da še vedno živita ločeno.

V tem novem intervjuju, objavljenem v sredo, 11. oktobra je razkrila tudi vpogled v stanje njunega zakona, svoje misli o klofuti na oskarjih in še veliko več.

Jada je o zakonu z Willom povedala: “Stala mu bom ob strani, a mu tudi dovolila, da to sam ugotovi,” je Jada povedala v intervjuju za People o svojem zakonu.

Jada je nato razkrila, da sta z Willom živela ločena šest let pred podelitvijo oskarjev leta 2022, kjer je zmagal za najboljšega igralca in klofnil Chrisa Rocka.

Preberi si tudi:
Jada Pinkett Smith prvič o klofuti Willa Smitha na Oskarjih

Jada Pinkett Smith prvič o klofuti Willa Smitha na Oskarjih

Jada Pinkett Smith je končno komentirala klofuto na Oskarjih 2022. Naj spomnimo: med prireditvijo Oskarjev marca 2022 se je Chris Rock pošalil o Jadini plešasti glavi. Nekaj trenutkov…

“Še vedno ugotavljava. Skupaj sva opravljala res težka dela. Gojiva globoko ljubezen drug do drugega in ugotovila bova, kako bo to izgledalo za naju,” je nadaljevala.

“Zakaj se je zlomilo, veliko je stvari. Mislim, da sva bila do leta 2016 preprosto izčrpana s poskusi. Mislim, da sva oba obtičala v svoji fantaziji o tem, kakšna naj bi bila druga oseba.”

In zakaj se zvezdnika do zdaj še nista ločila, glede na to da že sedem let živita ločeno? “Obljubila sem si, da nikoli ne bo razloga, da bi se ločila. Preizkusila bova karkoli in te obljube preprosto nisem mogla prelomiti.”