Jada Pinkett Smith prvič o klofuti Willa Smitha na Oskarjih

Jada Pinkett Smith je končno komentirala klofuto na Oskarjih 2022.

Naj spomnimo: med prireditvijo Oskarjev marca 2022 se je Chris Rock pošalil o Jadini plešasti glavi. Nekaj trenutkov pozneje je Will Smith stopil na oder in Chrisa udaril ter mu zabrusil: “Ne izgovarjaj več imena moje žene.”

Preberi si tudi:
[VIDEO] Incident na Oskarjih 2022: Will Smith udaril Chrisa Rocka

[VIDEO] Incident na Oskarjih 2022: Will Smith udaril Chrisa Rocka

Hmmm, kaj se je danes ponoči zgodilo na letošnjih filmskih nagradah Oskarji?! Izgleda, da sta Will Smith in Chris Rock v nekakšnem sporu. In kaj se je sploh…

Jada je o klofuti spregovorila v uvodnih trenutkih svoje zadnje epizode Red Table Talk.

“To je res pomemben pogovor za rdečo mizo o alopeciji. Glede na to, kaj sem prestala z lastnim zdravjem in kaj se je zgodilo na podelitvi Oskarjev, se je name s svojimi zgodbami obrnilo na tisoče. Ta trenutek izkoriščam, da dam naši družini z alopecijo priložnost, da se pogovarjamo o tem, kako je imeti to stanje, in ljudi seznaniti, kaj alopecija pravzaprav je,” je povedala na začetku oddaje.

“Zdaj pa glede noči Oskarjev, moje najgloblje upanje je, da imata ta dva inteligentna, sposobna moška priložnost, da ozdravita, se o tem pogovorita in pobotata,” je dodala. “Stanje v svetu danes, potrebujemo oba. In pravzaprav vsi potrebujemo drug drugega bolj kot kdajkoli prej. Do takrat pa z Willom še naprej počneva to, kar sva počela zadnjih 28 let, in to je, da še naprej ugotavljava to stvar, imenovano skupno življenje. Hvala za poslušanje.”

Preberi si tudi:
Reakcija Jade Pinkett Smith, ko je Will Smith udaril Chrisa Rocka, te bo šokirala!

Reakcija Jade Pinkett Smith, ko je Will Smith udaril Chrisa Rocka, te bo šokirala!

Razkrit je bil nov posnetek z drugega zornega kota, ki prikazuje, kakšna je bila reakcija Jade Pinkett Smith po tem, ko je njen mož Will Smith med podelitvijo…