Amber Heard svojo “pogrebno obleko” nosila že tretjič!

Njena mala črna obleka je dvignila veliko prahu.


Redni opazovalci sojenja Amber Heard in Johnnyja Deppa so opazili osupljivo podobnost med njenimi “sodnimi” oblekami.

Izgleda, da je nosila isto črno “pogrebno obleko” na dan, ko je leta 2016 vložila prepoved približevanja svojega 58-letnega bivšega, pa tudi leta 2020, ko se je udeležila sodišča v Združenem kraljestvu zoper njega in znova v sredo, ko je bila odločena sodba zaradi obrekovanja, katero je izgubila.

Porota je Deppu prisodila 10 milijonov dolarjev odškodnine in 5 milijonov dolarjev kazenske odškodnine. Zakon Virginije določa, da mora biti kazenska odškodnina omejena na 350.000 dolarjev, kar pomeni, da bo Depp dejansko prejel največ 10,35 milijona dolarjev. Amber pa bo prejela 2 milijona dolarjev odškodnine in nobene kazenske odškodnine.


Na ta dan je Amber oblekla črno obleko, ob kateri so številni doživeli déjà vu.

“Včasih je pomembno, da oblečeš isto obleko trikrat. Na dan, ko si mu uničila življenje, na dan, ko si privolila, da boš lagala na sodišču, na dan, ko si izgubila,” je zapisala ena uporabnica Twitterja.

Preberi si tudi:
Ali to pomeni, da bosta Johnny Depp in Kate Moss obudila svojo romanco?

Ali to pomeni, da bosta Johnny Depp in Kate Moss obudila svojo romanco?

Potem ko je Kate Moss igrala ključno vlogo pri zmagi Johnnyja Deppa v sojenju, sta se nekdanja zaljubljenca ponovno združila in oboževalcem vlila upanje, da bosta spet obudila…

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si