Megan Fox zavrnila Peta Davidsona, preden je začel s Kim Kardashian

Pete Davidson in Kim Kardashian že nekaj časa uživata skupno življenje, vendar pa bi se lahko stvari kmalu drugače razpletle. Megan Fox je namreč zavrnila Peta, ko jo je prosil za Kimino telefonsko številko.

Med najnovejšo epizodo The Kardashians na Huluju je Kim razkrila, kako je prvič kontaktirala Peta po njenem gostovanju v šovu Saturday Night Live in povedala, da Megan Petu ni želela dati njene številke.

Kim je dejala, da je Pete dejansko poskušal narediti potezo že več mesecev pred tem, preden sta začela hoditi.

“Ko sva postala par in je postalo javno, mi je Megan Fox poslala sporočilo in rekla: ‘Ali je to zares? Ker me je pred meseci prosil za tvojo številko’,” se je spominjala Kim.

Megan ji je nato pokazala besedilno sporočilo, v katerem jo je Pete prosil za številko, Megan pa mu je odgovorila: “Stari, več je možnosti, da bodo mene in MGK-ja [Machine Gun Kelly] pojedli krokodili, kot pa da boš ti kdaj dobil njeno številko. Nikoli se ne bo zgodilo. Naju ne sprašuj.”

Preberi si tudi:
Je Machine Gun Kelly pravkar razkril, da je Megan Fox noseča?

Je Machine Gun Kelly pravkar razkril, da je Megan Fox noseča?

O zadnjem nastopu Machine Gun Kellyja govorijo vsi! 32-letni glasbenik je sinoči nastopil na glasbenih nagradah Billboard v MGM Grand Areni v Las Vegasu v Nevadi, kjer je…