fbpx

Je božično zabavo Kardashian-Jenner družine organizirala Melania Trump?

Prostor je bil okrašen z nešteto prazničnimi lučmi in rdečimi novoletnimi jelkami, glasbena gostja pa je bila svetovno znana pevka.

Družina Kardashian-Jenner je prejela največje darilo vseh praznikov – Siin nastop na njihovi vsakoletni božični zabavi!

Na še eni ekstravagantni praznični zabavi družine Kardashian in nekaterih njihovih najbližjih prijateljev je bil dom Kourtney Kardashian Barker v Calabasasu okrašen tako, da je v koraku s prazničnim časom.

Rdeča božična drevesa, obilica čokoladnih dobrot, rdeč bazen z žogami za otroke in glasbena gostja Sia, ki je zapela nekaj svojih pesmi, eno tudi z najstarejšo hčerko Kim Kardashian, North West.

Kaj pa so slavne sestre nosile na prazničnem dogodku? 38-letna Khloé Kardashian je nosila rdečo obleko in diamantno ogrlico, 42-letna Kim je izbrala bleščeče srebrno obleko, 25-letna Kylie Jenner je oblekla črno-zlato obleko s čipko, 27-letna Kendall se je odločila za dolgo rdečo bleščečo obleko, 43-letna gostiteljica zabave Kourtney pa je nosila belo obleko.

Zaradi rdečih dreves se številni sarkastično sprašujejo, ali je za okrasitev prostora morda poskrbela nekdanja prva dama Amerike Melania Trump, ki je en hodnik v Beli hiši pred leti okrasila z rdečimi drevesi.

Preberi si tudi:
Melania Trump razkrila notranjost praznično okrašene Bele hiše

Melania Trump razkrila notranjost praznično okrašene Bele hiše

UAU, to pa je bilo povsem nepričakovano! Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump je včeraj razkrila notranjost praznično okrašene Bele hiše in povsem šokirala z izbiro barve…