Je družina Kardashian-Jenner res pretentala sistem in postala slavna?

Kim Kardashian je spregovorila o statusu svoje slavne družine.

Med finalno epizodo četrte sezone The Kardashians, je 43-letna resničnostna zvezdnica in ustanoviteljica znamke SKIMS priznala, da je še vedno šokirana nad ravnjo slave svoje družine, medtem ko je razmišljala o zgodnjih dneh serije Keeping Up With The Kardashians.

Pogovor je nastal med praznjem 40. rojstnega dne Scotta Disicka, ko je Kris Jenner nazdravila in se spomnila, kako Scotta pozna “večino [njegovega] odraslega življenja.”

“Dejansko si bil tukaj prvo epizodo prvo sezono,” je 68-letna Kris povedala Scottu, pri čemer se je sklicevala na družinsko E! serije, ki je trajala od leta 2007 do 2021.

Scott je nato v šali odgovoril: “Mislil sem si ‘Ta šov ne pelje nikamor!'”

Kasneje med večerjo je Scott v šali vprašal Kim: “[Se spomniš], ko si bila na naslovnici Dog Fancy?” na kar ga je družina popravila, da gre pravzaprav za revijo K9 Magazine.

“Vse za naslovnico!” se je odzvala Kim in dodala, da takrat sploh ni marala psov.

Ko je Scott poudaril, kako daleč je prišla in kako se zdaj pojavlja na več naslovnicah revije Vogue, je Kim zašepetala: “Ljudje, prevarali smo sistem. Uspelo nam je! Karkoli že je, ugotovili smo in naredili! Vložili smo nekaj trdega dela.”

V spovednici je Kim dodala: “Scott je moj motivator. Vedno bo rekel ‘Bog, ali lahko verjameš, da si to naredila?’ Jaz pa si rečem ‘Ne morem, to je noro.’ Ne bi smeli biti tukaj, kako smo prišli noter na to kul zabavo? Nismo bili kul otroci, kako nam je to uspelo?”