Paris Hilton o tem, zakaj se je odločila za nadomestno matero pri obeh otrocih

Paris Hilton je odkrito spregovorila o svoji odločitvi, da oba otroka donosi nadomestna matera.

42-letnica je nedavno na svet pozdravila hčerko po imenu London, ki je njen drugi otrok z možem Carterjem Reumom. Par se je januarja razveselil sina Phoenixa.

Med premiero druge sezone serije ‘Paris in Love’ je zvezdnica pojasnila, zakaj se je obakrat odločila za nadomestno materinstvo.

“Nadomestno materinstvo je bila težka odločitev,” je povedala za People. “Všeč bi mi bila ta izkušnja rasti otroka v trebuščku in občutka brce ter vse te vznemirljive trenutke, ampak moje življenje je tako javno, tako da, čeprav je otrok biološko moj in Carterjev, sva se odločila, da ga donosi nadomestna mati.”

Tudi 42-letni Carter je delil svoje skrbi za njune otroke ter opisal, kako se nameravata spopasti z izzivi, ki jih prinaša njun status zvezdnikov.

“Zdaj, ko imava družino s Paris, želiva, da bi najina družina odrasla in bila normalna ter ne bila vedno znana kot otroci Paris Hilton,” je dejal.

Avtor in poslovnež je nadaljeval: “Misliti moramo na varnost. Ko gremo na tržnico, je ena stvar, če se nekdo ustavi in prosi Paris za fotografijo. Povsem druga stvar pa je z dojenčkom v vozičku. Mislim, da ne veva vsega, kar nama bo prineslo popotovanje, a se bova soočala sproti.”

Preberi si tudi:
Paris Hilton, Kathy Hilton - Modna.si

Zakaj je Paris Hilton en teden skrivala svojega novorojenčka pred mamo Kathy

Da je prvič postala mamica je pred svojo mamo skrivala kar teden dni! Paris Hilton je svoji materi Kathy Hilton povedala, da se je rodil njen sin Phoenix…