Moraš slišati! Božični singel Meghan Trainor in Jimmyja Fallona je že velik hit

Meghan Trainor in Jimmy Fallon sta nedavno v oddaji Jimmy Kimmel Live predstavila svoj novi praznični singel, privlačno melodijo z naslovom “Wrap Me Up”. Med božičnimi drevesci in zavitimi darili je par izvedel svojo komično praznično pesem, ki so jo oboževalci že poimenovali “nova božična klasika!”.

Meghan in Jimmy sta dobra prijatelja, odkar se je pevka leta 2016 pojavila v oddaji The Tonight Show, kjer je izvedla svoj singel “Me Too”.

V božičnem singlu “Wrap Me Up” Jimmy sprašuje, kaj bo dobil za božič, Meghan pa predrzno ne razkrije, kaj je njegovo darilo, vse do refrena, ko razkrije, da jo naj zavije, saj je ona sama lepo darilo.

Jimmy je tudi razkril ozadje, kako je pesem v resnici nastala. “Vedno sva si želela narediti nekaj skupaj,” je pojasnil Jimmy. “Rekel sem: ‘Imam nekako idejo, imenovano ‘Wrap It Up,’ kot da bi zavijal božično darilo.” Trainor je poslal video posnetek njegovega petja, samo da bi predstavil idejo.

Ko se je Meghan odzvala, je rekla: “Jimmy, ideja mi je všeč, ampak tukaj je nekaj, na čemer sem delala.” Jimmy je nato razložil, da sta se po temeljitem razmisleku odločila, da bosta raje šla na FaceTime in jo napisala skupaj.

“Na FaceTimeu sva napisala pesem v uri in pol,” je dejal. “Mislim, da se je izkazala za res odlično pesem. Všeč mi je, tako da prosim uživajte.”

Preberi si tudi:
Mariah Carey - Modna.si

NORO! Koliko Mariah Carey zasluži samo s pesmijo ‘All I Want For Christmas Is You’

Nepremagljiva praznična himna Mariah Carey “All I Want For Christmas Is You” se začne po radijih vrteti že konec novembra in se ponavlja vse do konca leta. Navdušujoča…