Oboževalci zaskrbljeni za shujšano postavo Kylie Jenner

Kylie Jenner je znana po tem, da svoje obline postavlja na ogled v različnih oblačilih in je s svojo modno znamko Khy celo vstopila v svet mode kot oblikovalka, svoja oblačila pa tudi sama predstavlja. Druga izdaja njene linije Khy, ki jo je poimenovala “drop 002”, je bila predstavljena 15. novembra in vključuje osnovne kose ter napihnjene plašče. 26-letnica je v svojih oblačilih že večkrat objavila videe in fotografije, v katerih jih je reklamirala, toda njena nedavna objava na TikToku, v kateri razkazuje bel, tesno oprijet bodi, med oboževalci vzbuja skrbi zaradi njene opazno shujšane postave.

@kyliejenner

khy drop 002. puffers + base layers in stone, black, and cobalt blue coming november 15th khy.com

♬ Otra Vez – ProdMarvin

V povsem oprijetem belem bodiju oboževalci preprosto niso mogli spregledati njenega izjemno ozkega pasu ter zelo tankih rok in nog.

Njeno drugo lansiranje je bilo predstavljeno sredi novembra in je bilo v celoti razprodano v prvi uri, kar je ustvarilo več kot milijon dolarjev prodaje. Je pa Kylie tudi že napovedala lansiranje tretje izdaje linije “drop 003”, ki bo na voljo že čez štiri dni, 7. decembra.

Preberi si tudi:
Kylie Jenner, Kim Kardashian - Modna.si

Kylie Jenner in Kim Kardashian poskušata nazaj kupiti deleže v svojih podjetjih

Pred skoraj štirimi leti je Kylie Jenner postala milijarderka, ko je prodala 51 % svojega podjetja Kylie Cosmetics za 600 milijonov dolarjev. Zmagovalni dražitelj Coty Inc. je del…