fbpx

Je Kendall Jenner noseča?

Kendall Jenner je edina članica družine Kardashian-Jenner, ki je še brez otrok.

V napovedniku za 4. epizodo 3. sezone serije The Kardashians 27-letno supermanekenko eden od producentov v spovednici vpraša, kako poteka njena nosečnost. Namesto da bi odgovorila na vprašanje, Kendall postane sramežljiva in gledalce pusti čakati do odgovora v epizodi, ki bo na sporedu naslednji teden.

V 2. sezoni serije The Kardashians je 67-letna Kris Jenner že govorila s hčerko Kendall o možnosti, da bi imela otroka in ji takrat povedala: “Samo razmišljala sem, morda je čas, da, saj veš, imaš otroka.”

“Nenehno mi govoriš: ‘Ne postajaš nič mlajša’, ampak veš kaj? To je moje življenje. Ne vem, ali sem že pripravljena,” je Kendall povedala svoji mami, medtem ko se je Kris pošalila: “Si prepričana, da je to tvoje življenje?”

“Še vedno moram veliko ugotoviti, preden lahko sprejmem otroka v svoje življenje,” je Kendall pojasnila v spovednici. “Še vedno uživam življenje sama. In trenutno mi to ustreza.”

Kris je tudi spomnila Kendall, da se njeno “število jajčec nekoliko zmanjša vsako leto, ki mine.” Da bi dobila drugo mnenje, je Kris poklicala ginekologa dr. A, ki je Kourtney Kardashian pomagal na njeni poti do plodnosti.

“Za Kendall, če ima partnerja, tudi če nista poročena, običajno priporočam vsaj cikel zamrznitve jajčeca,” je po telefonu dejal dr. A. “Bil bi pravi čas, da zamrznete jajčeca … Mlajši kot ste, boljša je kakovost.”

“Mislim, da je soglasno. Imeli bomo otroka,” je po telefonskem klicu podražila Kris.

Ampak če se vrnemo na Kendallino nosečnost … nekateri se sprašujejo, ali Kendall res pričakuje otroka, medtem ko drugi očitno menijo, da gre le za draženje, da bi oboževalce navdušili za naslednjo epizodo.

Nekateri se celo sprašujejo, ali je bilo vprašanje morda v zvezi z njenim konjem, saj naj bi bila njena kobila breja prek nadomestne matere.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Ali to pomeni, da je Kim Kardashian ponovno zaljubljena?

Kdo je skrivnostni moški? Sinoči se je na televizijski mreži Hulu predvajala druga epizoda tretje sezone resničnostnega šova The Kardashians in na koncu je bil kratek vpogled v…