Je Khloé Kardashian zaročena? Poglej si ta bleščeči diamantni prstan!

Zvezdnica serija Keeping up With the Kardashians je govorice o zaroki sprožila včeraj, 5. marca z ogromnim bleščečim prstanom na ’tistem’ prstu! Nov diamantni prstan se je bleščal na kar nekaj fotografijah in videih, ki jih je Khloé Kardashian objavila na Snapchatu, zdaj pa se njeni oboževalci sprašujejo, ali ji ga je morda nadel njen fant, NBA zvezdnik Tristan Thompson.

Prvič so lahko feni zvezdnice (zaročni?) prstan opazili, ko je 32-letnica objavila video, v katerem je s palcem in kazalcem vrtela kozarec penine s plavajočo jagodo. Diamantni prstan, ki se je med premikanjem roke bleščal in svetlikal, seveda nikakor ni mogel ostati neopažen.


Kmalu je prstan pokazala še enkrat, medtem ko je vozila rdeč ‘vintage’ avto. Njena leva roka je počivala na volanu in vsa pozornost je bila usmerjena v prstan. Točno to fotografijo je objavila tudi na Instagramu. Plaz čestitk za zaroko se je usul v trenutku.

❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Morda te zanima tudi, kaj Khloé Kardashian zajtrkuje vsak dan in kateri shujševalni nasveti sester Kardashian dejansko delujejo!