Domov » VIP » Je Meghan Markle že rodila?

Je Meghan Markle že rodila?

VIP
Je Meghan Markle že rodila?
📷 Profimedia

Vojvodinjo suseško smo zadnjič v javnosti videli 19. marca…

Po več tednih ugibanj je Buckinghamska palača nedavno potrdila novice, da bosta Meghan Markle in princ Harry rojstvo njunega prvega otroka ohranila zasebno. Kar pomeni, da ne bomo videli nobenih prvih fotografij pred vhodom v znamenito porodnišnico Lindo Wing.

“Vojvoda in vojvodinja suseška sta zelo hvaležna za dobre želje, ki sta jo prejela od ljudi v Združenem kraljestvu in po svetu, medtem ko se pripravljata na prihod njunega prvega otroka,” je palača podala izjavo. “Njuna kraljeva visokost je sprejela osebno odločitev, da bosta načrte o rojstvu otroka ohranila privatne. Vojvoda in vojvodinja suseška se veselita, da bosta skupaj z vsemi delila vznemirljivo novico potem, ko bosta imela priložnost zasebno praznovati novonastalo družino.”

Seveda nas po tej izjavi najbolj zanima to, ali je možno, da je Meghan potemtakem že rodila pa tega samo še ne vemo?

Nazadnje smo Meghan v javnosti videli 19. marca, ko je s princem Harryjem obiskala novozelandsko hišo in se s tem poklonila ubitim v terorističnem napadu v Christchurchu. Naslednji dan, torej 20. marca pa naj bi Meghan začela s svojim porodniškim dopustom. Po izjavi Buckinghamske palače zdaj številni domnevajo, da je rojstvo prvega otroka Meghan in Harryja tik pred vrati oziroma če se ni že zgodilo. Za začetek, Daniel Martin, ki naj bi bil boter otroku, je v začetku tega meseca priletel v London, da bi bil ob Meghan, njegovo nekdanjo stranko in dobro prijateljico. Kraljevi par je tudi naredil svoj profil na Instagramu in strokovnjaki domnevajo, da bosta prve fotografije dojenčka delila prav na tem socialnem omrežju (in morda s tem podrla še en Guinnessov rekord?).

Kakorkoli, če si za zgled vzamemo nosečnost Kate Middleton, članice kraljeve družine običajno rodijo en mesec po nastopu porodniškega dopusta. V primeru princa Louisa je Kate nastopila s porodniškim dopustom 22. marca, rodila pa 23. aprila. Kar torej pomeni, da je zelo verjetno, da Meghan ne bo rodila do 20. aprila, kar se povsem sklada s prvotno napovedjo, da ima vojvodinja suseška rok poroda konec aprila.

Ne spreglej pa tudi razkrite formule Meghaninega materinskega modnega sloga!