fbpx

Je Shawn Mendes v zvezi s to 51-letnico?

Zelo glasne so govorice, da se Shawn Mendes dobiva z 51-letnico, ki se veliko druži tudi z Justinom Bieberjem in za to obstaja zelo dober razlog.

24-letni pevec ni bil v resnem razmerju, ki bi bilo znano javnosti, vse odkar se je konec leta 2021 razšel s Camilo Cabello. Vendar pa so v zadnjih mesecih zelo glasne govorice, da je v zvezi z dr. Jocelyne Mirando.

In kdo sploh je Jocelyne? Na Instagramu se identificira kot “strokovnjakinja za telesno biomehaniko/biodinamiko in mehka tkiva” s posebnostjo v atletskih in vokalnih predstavah. Z drugimi besedami, ona je kiropraktičarka za slavne.

Na podlagi njenega Instagram profila izgleda, da sodeluje z Justinom Bieberjem in Omarjem Apollom, bila pa je tudi na rojstnodnevni zabavi Hailey Bieber leta 2021.

Po poročanju Daily Maila naj bi se Shawn in Jocelyne začela družiti julija 2022. Prvič so ju opazili skupaj, ko sta nekaj jedla, od takrat pa sta bila še nekajkrat fotografirana skupaj v javnosti, družila pa sta se tudi pri njemu doma.

Shawn se je oktobra pojavil na fotografiji na Jocelyninem Instagramu poleg Omarja, nazadnje pa so ju opazili skupaj v pondeljek, 6. februarja, en dan po podelitvi grammyjev 2023, po katerih sta se prav tako skupaj udeležila zvezdniške zabave.

Je v zraku ljubezen ali Jocelyne le skrbi za Shawnovo pravilno naravnano hrbetnico?