Je TA glasbenik novi fant Kendall Jenner?

Čeprav nista bila še niti fotografirana skupaj, so vse bolj glasne govorice, da sta Kendall Jenner in Bad Bunny nov zvezdniški parček.

In kako je možno, da se šušlja o razmerju brez kakršnih koli fotografskih dokazov?

Kot se je izkazalo, je vir govoric o Kendall in Bad Bunnyju tračarski profil @deuxmoi. Vse se je začelo s trditvijo, da so “samsko, slavno sestro manekenko” videli poljubljati glasbenika v klubu v Los Angelesu.

Čeprav se je poročilo začelo anonimno in bi se lahko nanašalo na več žensk, @deuxmoi trdi, da gre za Kendall.

“Torej razkrivam, da sta bila to Kendall Jenner in Bad Bunny. Na prizorišču imam priče, ki so jo videle zapustiti klub. Ta zasebni klub. To je bil klub Bird Street v Los Angelesu.”

Nadaljevala je in trdila: “Zapustila je klub, vstopila v svoj avto, 2 minuti kasneje so pripeljali zraven avto Bad Bunnyja.”

Lastnica profila @deuxmoi je dodala tudi, da ni prepričana, ali je šlo za “pijansko romanco za eno noč” ali znak novega vplivnega para.

Kendall se je novembra 2022 razšla s košarkarjem Devinom Bookerjem, tako da je vsekakor možno, da je se zapletla s puertoriškim raperjem. Se pa na družbenih omrežjih pojavljajo tudi trditve, da je pravzaprav Gigi Hadid tista slavna sestra manekenka.