Je Taylor Swift na turneji pokazala svoj nosečniški trebušček?

Videoposnetek s koncerta Taylor Swift Eras Tour je postal viralen, družbena omrežja pa so podivjala s teorijo, da morda pod srcem nosi otroka Travisa Kelcea. Nič ni bilo potrjeno ali zanikano, vendar lahko sami presodite, ali je na videoposnetku nosečniški trebušček.

Videoposnetek je pridobil že 11 milijonov ogledov na X-u, medtem ko Swiftieji na družabnih medijih razpravljajo o govoricah, da bi lahko bila noseča.

V videu je oblečena v oprijet rdeč bodi, v enega od značilnih videzov na njeni mednarodni turneji Taylor Swift Eras Tour. Posneto je iz takšnega zornega kota, da predel na trebuhu res izgleda nekoliko bolj izbočen kot običajno pri zvezdnici.

“Izgleda kot pri moji ženi, ki je zdaj noseča 15 tednov,” je komentiral en uporabnik na X-u.

“Ali pa ima morda menstruacijo ALI se je nekoliko zredila v srečni zvezi ALI ima samo malo maščobe kot večina žensk. Nehajte domnevati, da so ženske noseče samo zato, ker imajo malo trebuha,” je odločno zapisal uporabnik na Threads.

Glede na to, da njena turneja traja še šest mesecev, je verjetno bolj malo verjetno, da bi se že zdaj odločila za otroka, saj bi morali proti koncu turneje zaradi nosečniškega trebuha zamenjati vse kostume, seveda pa se nikoli ne ve in zelo hitro bomo videli, ali pod njenim srcem raste prvi otrok od Taylor in Travisa.