fbpx

Je Taylor Swift sveže zaljubljena?

Le nekaj tednov po tem, ko je bilo razkrito, da sta se Taylor Swift in Joe Alwyn po treh letih zveze razšla, so zdaj vse bolj glasne govorice, da je zopet našla srečo v ljubezni.

Preberi si tudi:
Taylor Swift, Joe Alwyn - Modna.si

Kaaaj? Taylor Swift in Joe Alwyn sta se razšla!

Taylor Swift in Joe Alwyn sta se po šestih letih zveze razšla. 33-letna pevka in 32-letni igralec sta postala par leta 2016 in vse od takrat se je…

Pop zvezdnica trenutno polni naslovnice zaradi njene domnevne romance s kitaristom skupine The 1975 Mattyjem Healyjem, ki ga je spoznala leta 2014, ko si je s svojo najboljšo prijateljico Seleno Gomez ogledala njihov koncert.

Par, ki naj bi se začel dobivati pred nekaj meseci, je po poročanju The Suna noro zaljubljen. 33-letna pevka in 34-letni kitarist naj bi zadnje čase preživljala veliko časa skupaj, viri pa trdijo, da imata odlično kemijo in da njuni zvezi kaže zelo dobro.

“Z Mattyjem sta noro zaljubljena. Zelo zgodaj je še, a zdi se prav. Prvič sta bila par zelo na kratko, pred skoraj desetimi leti, a časi enostavno niso bili pravi,” je povedal vir blizu para.

Taylor in Matty naj bi bila pripravljena javno razkriti svojo zvezo v Nashvillu v Tennesseeju, kjer bo pevka v kratkem nastopila. “Oba sta zelo ponosna in navdušena nad to zvezo, za razliko od Taylorine zadnje, ki je bila namerno izven soja žarometov,” je še dodal vir.

Če so govorice o njuni zvezi resnične, potem je Matty očitno spremenil mnenje o Taylor, saj je leta 2014 izjavil, da nikoli ne bi hodil z njo.

“Zdi se mi, kot da nisem ravno dober v odnosih,” je Matty povedal za revijo Q in dodal, da se boji, da bi se v odnosih izgubil.

Dodal je: “Vsekakor. In razlog, zakaj to omenjam, je ta, da če bi dejansko šel ven s Taylor Swift, bi prva stvar, na katero bi pomislil, bila: ‘Prekleti hudič, jaz NISEM fant Taylor Swift.’ Saj veš, J***Š TO … To je tudi moška stvar, de-maskulinacija, kastracija.”

Preberi si tudi:
Gigi Hadid, Taylor Swift - Modna.si

Gigi Hadid o najboljši jedi, ki jo skuha Taylor Swift

Gigi Hadid je spregovorila o svojem prijateljstvu s Taylor Swift in o tem, kako je hoditi k njej domov na večerje. Zvezdnici sta že leta prijateljici in obe…