Je vedno nasmejana Jennifer Lopez s tem pokazala svoj pravi obraz?

Jennifer Lopez je na udaru kritik, ker naj bi bila “nesramna”, nevljudna in zaničljiva do novinarke na rdeči preprogi Met Gala 2024 v New Yorku pretekli teden.

Anika Reed, višja urednica novic pri USA Today, je dva dni po težko pričakovanem modnem dogodku objavila videoposnetek na TikToku in Instagramu, kjer je 54-letna igralka na nenavdušujoč in jedrnat način odgovorila na njeno vprašanje o svoji obleki.

Ko jo je novinarka vprašala, katerega oblikovalca “nosi”, je pevka vzvišeno in na hitro odgovorila: “Schiaparelli” in novinarko premerila od glave do pet, ko se je vzpenjala po ikoničnih stopnicah Met Gala, kar je pritegnilo kritike nekaterih gledalcev.

Kmalu po tem, ko je Anika delila posnetek interakcije, je veliko gledalcev v razdelku za komentarje delilo svoje misli. Številni so Lopezovo obtožili, da je z novinarko govorila “kot s kmetico”.

En je komentiral, da je pevkino “strmenje gor in dol noro”, medtem ko je nekdo drug vprašal: “Joj, zakaj ima tak odnos?” Oglasil se je še eden, ki je sarkastično napisal, da Jenniferina “prijaznost izžareva skozi zaslon”, medtem ko so se drugi šalili, da je J.Lo kot “sončni žarek” in “sveženj veselja”. Nekdo drug je še dodal: “to me žalosti.”

Za Met Galo je zvezdnica oblekla obleko Schiaparelli Haute Couture, ki jo je izdelal Daniel Roseberry. Glamour poroča, da se je Jenniferina obleka ponašala z več kot 2,5 milijona srebrnih našitih okraskov in je zahtevala 800 ur spretnega ročnega vezenja, da je ustvarila privlačen lesketajoč učinek.

Za piko na i svojemu videzu je mati dvojčkov obula zlate pete s platformo in nosila sijočo zlato večerno torbico Tylerja Ellisa.