Prvo srečanje z igralci iz serije Skrito v raju zaznamovala ganljivost in navdušenje

Po letu dni snemanja so se igralci iz serije Skrito v raju srečali prvič prav na ALEJI SKY in tako razveselili množico obiskovalcev, ki so jih prišli pozdraviti.

Na prvem meet&greet katere koli slovenske serije so se oboževalci  lahko z igralci rokovali, jih objeli, prejeti kakšen avtogram, nekateri so ga dobili celo na majice ali narediti sebek. Manjkalo ni niti daril, med drugim tudi torta z napisom Skrito v raju. A kot je dejala ena od glavnih igralk iz nanizanke, Gaja Filač, je bilo nemogoče priti do vsakega. Igralci so razkrili, da prihaja tudi druga sezona serije, kar je med oboževalci povzročilo pravo navdušenje.

Srečanja se je udeležilo kar 17 igralcev: Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Vesna Pernarčič, Gaber Kristjan Trseglav, Melani Mekicar, Zala Đurić, Matino Antunović, Aleksandra Balmazović, Primož Vrhovec, Sandra Debelak, Maja Zupan, Matic Valič, Mei Rabič, Patrik Novak in Mila Peršin.

Toni Pugelj z igralci iz serije Skrito v raju - Modna.si
Toni Pugelj z igralci iz serije Skrito v raju (Foto: Janez Štrukelj)

ALEJA, ki ta mesec začenja s praznovanjem svojega 4. rojstnega dne, je tako gostila enega od najbolj odmevnih dogodkov za njihove obiskovalce. Na leto jih pripravijo več kot 380 in mnogi med njimi so tudi večdnevni. Obiskovalcem omogočijo, da lahko ob blizu spoznajo številne zvezdnike, glasbenike in igralce.

»Veseli me, da smo edinstvena nakupovalna destinacija, ki poleg nakupovanja združujemo druženje, srečanja, zabavo, kot je bila z igralci priljubljene serije. To je naša edinstvenost in posebnost«, je še dodal direktor ALEJE Toni Pugelj.