Olivii Munn odstranili maternico in druge reproduktivne organe

Olivia Munn je znova spregovorila o svojih zdravstvenih težavah in razkrila, da so ji v boju proti raku odstranili maternico in druge reproduktivne organe.

Igralka je obširno spregovorila o svoji bitki z rakom v intervjuju, ki ga je objavil Vogue Sunday in povedala, da je morala prejšnji mesec prestati več operacij, potem ko je zaradi zdravil, ki jih je prejela, komaj vstala iz postelje.

Olivia je razložila, da je po nasvetu svojega zdravnika začela jemati zdravilo Lupron za zaviranje estrogena, za katerega pravi, da ji je vzelo vso energijo in otežilo opravljanje vsakodnevnih nalog.

Postalo je tako slabo, pravi, da je njen sin Malcolm pokazal na njeno posteljo, ko ga je kdo vprašal, kje mamica dela in ni mogla prenesti, da bi njen sin tako mislil – zato je prosila za drugačno obravnavo.

Nato se je odločila za ooforektomijo in histerektomijo – operaciji, med katerima so ji odstranili maternico, jajcevode in jajčnike, zaradi česar ne bi mogla več imeti otrok.

Vendar je Olivia glede tega razmišljala vnaprej – razkrila je, da je opravila odvzem jajčec in jih zmrznila, tako da bi še vedno lahko imela več otrok s partnerjem Johnom Mulaneyjem, če bi si jih par želel. Opomnila je tudi, da oba menita, da še nista končala s povečanjem svoje družine.

Kot smo že poročali, je Olivia marca razkrila diagnozo raka na dojki in povedala, da je imela dvojno mastektomijo. Razkrila je tudi, da je imela do te točke že štiri operacije in za Vogue potrdila, da je bila to njena peta.

Olivia ostaja pozitivna in pravi, da se počuti bolje ter dodaja, da sta z Johnom dobila dva zdrava zarodka, tako da bi se lahko bil v bližnji prihodnosti razveselila še enega otroka!