Jennifer Lopez gola med zaroko z Benom Affleckom!

Jennifer Lopez je razkrila nekaj intimnih podrobnosti o zaroki z Benom Affleckom.

52-letna zvezdnica je z oboževalci delila nove podrobnosti o zaroki v svojem e-glasilu On The JLo.

“V soboto zvečer, ko sem bila na mojem najljubšem mestu na zemlji (v penasti kopeli), je moja čudovita ljubezen pokleknila na koleno in zaprosila,” je povedala.

“Bila sem popolnoma presenečena in l strmela v njegove oči in se smejala in jokala hkrati ter se trudila dojeti, da se po 20-ih letih to znova dogaja.”

“Ostala sem dobesedno brez besed in on je rekel, ‘je to da?’ Rekla sem ‘DA, seveda to je DA’,” je dodala.

“Na široko sem se smejala in solze so mi tekle po obrazu, počutila sem se tako neverjetno srečno in izpopolnjeno. Sploh ni bilo nič posebnega, vendar je bila to najbolj romantična stvar, kar bi si jo lahko kdajkoli zamislila. Samo miren sobotni večer doma, dve osebi, ki si obljubita, da bosta vedno tam drug za drugega. Dva zelo srečna človeka. Ki sta dobila drugo priložnost za pravo ljubezen.”

J.Lo pa je pojasnila tudi, zakaj je zaročni prstan krasil zelen diamant.

Jennifer Lopez gola med zaroko z Benom Affleckom!
Profimedia

“Natakne mi prstan in reče, da je zeleni diamant. [Zelena je] Moja najljubša barva, je tudi moja barva za srečo. Očitno bo zdaj za vedno moja barva za srečo. Veliko pomeni, ko nekdo misli nate, te ljubi in te vidi. In to je bil najbolj popoln trenutek. Počutim se tako srečno. Ni pogosto, da dobiš drugo priložnost za pravo ljubezen,” je še pojasnila v svojem e-glasilu.