Jennifer Lopez o nastopu s Shakiro na Super Bowlu: “Najslabša ideja na svetu!”

Jennifer Lopez ni bila najbolj vesela, da jo je NFL za glavni nastop med polčasem Super Bowla 2020 poparčkal skupaj s Shakiro, kar je razkrito na posnetkih iz njenega prihajajočega dokumentarca na Netflixu.

Preberi si tudi:
VIDEO: Jennifer Lopez in Shakira zavzeli oder na letošnjem Super Bowlu

VIDEO: Jennifer Lopez in Shakira zavzeli oder na letošnjem Super Bowlu

Jennifer Lopez in Shakira sta med polčasom sinočnjega Super Bowl-a 2020 izvedli neverjetno predstavo! Oba glasbeni zvezdi sta vladali na odru med polčasom finalne tekme Super Bowla LIV…

Pevka je v četrtek debitirala s filmom “Halftime” na filmskem festivalu Tribeca v New Yorku in prizor v dokumentarcu, ki odraža njeno več-sferno kariero, razkriva, da je bila zelo vznemirjena zaradi omejenega časa, ki je bil dodeljen vsaki superzvezdnici za obširno predvajano predstavo.

“Imamo šest prekletih minut,” pravi 52-letnica glasbeni direktorici Kim Burse, poroča Entertainment Weekly. “Imamo 30 sekund vsake pesmi in če si vzamemo minuto, je to to, nam jih je ostalo še pet. Vendar pa moramo zapeti določene pesmi. Moramo imeti svoje pevske trenutke. To ne bo plesna revija. Moramo peti svoje sporočilo.”

Lopezova nato izjavi, da je bila “najslabša ideja na svetu, da dva človeka nastopata na Super Bowlu.”

Njen dolgoletni menedžer Benny Medina se prav tako pojavi v dokumentarnem filmu, da bi govoril o NFL-u.

“Običajno imate enega glavnega nastopajočega na Super Bowlu. Ta glavni vodi šov in če se odločijo za druge goste, je to njihova izbira,” pravi Medina. “Žaljivo je bilo reči, da potrebujejo dve Latinoameričanki, da bi opravili delo, ki ga je v preteklosti opravljal en umetnik.”

J.Lo v prizoru s pevko Shakiro v dokumentarcu poskuša začrtati šov. Lopezova predlaga, da vsaka dobi polovico dodeljenih 12 minut – z možnostjo, da izkoristita “dodatno minuto ali dve” – namesto da bi združili svoja nastopa, kot so prvotno želeli organizatorji.

“Če gre za dva glavna nastopajoča, bi nam morali dati 20 minut,” pravi J.Lo v dokumentarcu. “To bi prekleto morali storiti.”

“Halftime” dokumentarec bo na Netflixu na voljo od torka, 14. junija.

Letos so med polčasom Super Bowla nastopili Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem in Kendrick Lamar, skupno pa jim je bilo dodeljenih skoraj 14 minut.

Preberi si tudi:
[VIDEO] Super Bowl LVI: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem in ostali med polčasom zavzeli oder

[VIDEO] Super Bowl LVI: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem in ostali med polčasom zavzeli oder

In gost presenečenja je bil nihče drug kot… Nastop med polčasom Super Bowla LIV se je zgodil danes ponoči in nam ponudil ogromno nostalgije z nekaterimi najboljšimi hip-hop…