fbpx

Jennifer Lopez o tem, zakaj je trajalo 18 let, da sta se ponovno združila z Benom Affleckom

Ben in Jennifer sta se poročila v Las Vegasu leta 2022.

Jennifer Lopez je v odkritem pogovoru v oddaji The Kyle And Jackie O Show spregovorila o svojem romantičnem popotovanju z Benom Affleckom in končno razkrila, zakaj je trajalo kar 18 let, da sta se ponovno združila.

Par, čigar romanca v zgodnjih 2000-ih in posledični razhod sta konstantno polnila naslovnice, sta skoraj dve desetletji pozneje našla pot drug k drugemu, kar je julija 2022 privedlo do poroke v Las Vegasu.

Ko je razmišljala o njunem prvem razhodu leta 2004, je Jennifer pri 54-ih letih opisala osebno rast, ki sta jo z zdaj 51-letnim Benom doživela v vmesnih letih.

“Zaljubila sem se v ljubezen svojega življenja [zgodaj v življenju] in iz kakršnih koli razlogov že sva morala rasti in početi druge stvari,” je povedala.

V tem obdobju rasti sta oba videla, da sta se vključevala v različne odnose, poročila in sprejemala starševstvo z drugimi partnerji.

Jennifer, ki ima 16-letna dvojčka Maxa in Emme z bivšim Marcom Anthonyjem, in Ben, oče 18-letne Violet in 15-letne Seraphine iz zakona z Jennifer Garner, sta ugotovila, da so ju njune življenjske izkušnje osebnostno obogatile.

Jennifer pripisuje zasluge rasti in samoodkrivanju, ki sta jo pripravila na njuno nepričakovano združenje.

“To ni nekaj, kar sva kdaj načrtovala. Resnično sva nadaljevala z življenjem, toda ko sva se znova združils, je bilo to praktično takoj in preprosto sva vedela,” je pripovedovala Jennifer in poudarila naključno naravo njune vnovične romance.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Ali Jennifer Lopez z novim albumom zaključuje svojo glasbeno kariero?

Jennifer Lopez je namignila, da se bo upokojila od glasbe. 54-letna pevka in igralka bo 16. februarja izdala svoj deveti studijski album “This Is Me… Now”. Gre za…