fbpx

Kanye West vrača udarec: “Bolj sem pomagal Taylor Swift, kot ji škodoval!”

Kanye West vrača udarec oboževalcem Taylor Swift, ki mu poskušajo preprečiti prvo mesto na glasbenih lestvicah in trdi, da sploh ni sovražnik, ampak bolj prijatelj.

Kaj se dogaja? Swiftiji pozivajo druge Swiftije, naj kupijo in prenašajo Beyoncéino novo country glasbo ter s tem preprečijo, da bi Kanyejeva nova glasba dosegla prvo mesto na Billboard Hot 100 lestvici.

Preberi si tudi:
Beyoncé - Modna.si

Beyoncé izdala kar dve novi pesmi in najavila, kdaj izide nov album

Pripravi se na novo glasbo pevke Beyoncé! Po izidu njene nove Verizon reklame, ki je bila predvajana med Super Bowlom 2024 v nedeljo, 11. februarja, je 42-letna pevka…

Kanye je na družabnih omrežjih opazil “NUJNI PRIMER SWIFTIEJEV” in zdaj vrača udarec.

Ye pravi, da Swiftiji ne bi smeli biti tako sovražno nastrojeni proti njemu, ker je po njegovem mnenju Taylorini karieri veliko bolj pomagal, kot ji škodoval.

Kanye je leta 2009 skočil na oder, po tem ko je Taylor prejela nagrado za najboljši video leta, Kanye pa je bil mnenja, da bi morala iti zmaga v roke Beyoncé. Ye je prepričan, da je dolgotrajna drama dejansko pripomogla k Taylorini slavi.

Kanye tudi poudarja, da je bil na strani Taylor, ko je Scooter Braun kupil njene originalne posnetke, s katerimi je njen oče domnevno zaslužil 15 milijonov dolarjev in pravi, da sta TayTay in Beyoncé pravzaprav velika navdiha za vse glasbenike, vključno z njim.