Jennifer Lopez prvič o težkem obdobju po rojstvu dvojčkov

Jennifer Lopez je spregovorila o času, ko se je počutila “negotovo” glede svojega telesa in razkrila tudi osebo, ki ji je pomagala spremeniti pogled nase.

54-letna igralka je nedavno razkrila, da je bila “negotova” glede tega, kako naprej, potem ko je leta 2008 rodila dvojčka Emme in Maxa.

K sreči je našla nekoga, ki ji je lahko pomagal najti nov način, kako ljubiti svoje telo. Ta oseba je bila trenerka slavnih Tracy Anderson, ki ji je Jennifer konec tedna podelila nagrado na podelitvi nagrad Daytime Beauty Awards.

V svojem govoru na odru je igralka in glasbenica slavila Tracy, za katero je rekla, da jo je “navdihnila in spodbudila”, da “z leti slavi vsako različico svojega telesa in se še naprej dvigujem, ko se moje življenje in potrebe spreminjajo.”

“Tracy sem spoznala takoj po tem, ko sem rodila dvojčka,” je nadaljevala. “Poklicala sem jo v času, ko sem se počutila negotovo, ko sem se spraševala, ali bom še kdaj takšna, kot sem bila prej – kot večina novopečenih mamic po porodu.”

Jennifer je rekla, da je bila Tracy tista, ki ji je pomagala premagati te negotovosti.

“Prišla je v moje življenje in mi pomagala sprejeti novo sebe ter mi pomagala, da sem spoznala, da sem lahko močnejša, kot sem bila kadarkoli prej,” je pojasnila.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Je imela Jennifer Lopez plastično operacijo? Poglej fotografije…

Na spletu se že vrsto let pojavlja veliko vprašanj o videzu Jennifer Lopez in zdi se, da ugibanja o lepotni operaciji kar ne izginejo. Oboževalci se sprašujejo, ali…