Jesenski stajlingi za vsak dan v tednu

Spoznaj prihajajoče trende jesenske sezone!

Jesen je sezona za novosti. Novi televizijski šovi, novo študijsko/šolsko leto in seveda nova moda za hladnejši del leta.

Ponedeljek: Novodobni hlačni kostim

Vse se vrti okoli vračanja k osnovam s tradicionalnim in profesionalnim hlačnim kostimom – vendar tokrat z bolj laskavim prileganjem in drznejšim videzom. Govorimo o neklasičnih bluzah in blazerjih z dvorednim zapenjanjem. Ta trend je zelo udoben in modno napreden tudi izven pisarne.

Torek: Kombinacija navdihnjena po mozaiku

Čeprav nam je mozaični vzorec zelo všeč, pa lahko včasih izgleda tudi vse prej kot profesionalno. Pomembno je, da najdeš vzorec, ki spominja na mozaik – recimo ‘colorblock’ kvadrati, ki ustvarijo kolažu podobne vibracije, le z bolj elegantnim pridihom.

Sreda: Šolske plasti

Klasični šolarski videz bo velik trend to jesen, vendar z zrelim pridihom. Za v službo si omisli belo bluzo z gumbi pod toplo volneno jopico. Za vsakdnji videz pa vnesi malo pridiha 70-ih s hlačami na zvonec in semišem. Kakorkoli že, nikoli pa ne moreš zgrešiti z obleko in bluzo z ovratnikom.

Četrtek: Ujemajoči komplet krilo + top

V tem primeru pa je veliko dobrega odlična stvar – govorimo o ponavljajočem vzorcu, ki se pojavi na samostojnih delih. To je nov monokromatski videz in je še posebej simpatičen s krilo in celo ujemajočo jakno.

Petek: Odtenki rjave barve

Rjava bo prihajajočo sezono nova nevtralna barva. Ko sestavljaš stajling z različnimi odtenki te barve, v njem nikakor ne boš izgledala dolgočasno.

Sobota: Usnjene skinny hlače

Če še nisi opazila, se to jesen vse vrti okoli izstopanja na prefinjen način. Elegantne usnjene skinny hlače so kulska klasika, ki se popolno ujame s prevelikim sivim puloverjem. Ključno je ravnotežje.

Nedelja: Prefinjen boemski videz

Lahkoten in plapolajoč – najboljše lastnosti boho stila – vendar pa v veliko bolj klasični verziji. Široki rokavi in ovratniki ter oprijete hlače na zvonec bi morali biti stalnica pri sestavljanju stajlinga za konec tedna.