Jesenski trendi: 7 modelov čevljev, ki jih boš videvala povsod

Pripravi se na prenovljene gležnarje!

Sploh se ne boš zavedala in že bo tu jesen, ko boš morala odprte sandalčke pospraviti v zadnji kot omare in jih zamenjati za nekaj toplejšega. To je 7 najbolj modnih modelov čevljev, ki bodo prevladovali na ulicah prihajajočo jesen.

Mary Jane

Si radovedna, kateri bo ‘go-to’ model s peto prihajajočega septembra? To so prefinjene (in nekoliko igrive) Mary Jane-ke. Zahvaljujoč masivni peti in trakcu pri gležnjih, je v njih hoja resnično lahkotna, poleg tega pa so na voljo tudi v najrazličnejših odtenkih, da malo popestrijo turobne jesenske dni.

Pobarvani gležnarji

Tvoji gležnarji v črni in kamelji barvi seveda ne gredo nikamor niti letošnjo jesen. Ampak zabavne barve, materiali in vzorci (Bela! Žamet! Brokat!) pa dodajo dobrodošlo posodobitev tvojim najbolj priljubljenim jesenskim čevljem.

Karkoli v svetlo roza ‘blush’ barvi

Umaknite se kožni salonarji. Ta sveža barva je najnovejša nadgradnja klasičnih kožnih odtenkov, ki se prav tako ujame s čisto vsakim oblačilom v tvoji garderobni omari.

Loaferke brez pete

Jeseni običajno kraljujejo balerinke, vendar pa jih bodo letošnjo jesen nadomestile mokasinke. Ne glede na to, ali se odločiš za klasične ali pa z odprto peto, s katerimkoli stilom boš v koraku z zadnjimi trendi.

Loaferke s peto

Vse, ki ne marate salonarjev z visoko peto, boste navdušene nad tem trendom. Ta, precej bolj udoben in stabilen model bo en izmed največjih jesenskih trendov. Biserni okraski so zaželjeni, vendar neobvezni.

Pletene superge

Še vedno boš lahko s praktično vsakim stajlingom nosila svoje bele superge, vendar pa pričakuj, da boš na ulicah opazila veliko več stilov iz enostavnih tkanin. Nekaj v tem stilu, kakor izgledajo razprodane Yeezy Boosts superge.

‘Creepers’ – čevlji s platformo

Zagotovo si že opazila te platforme v mestu. Če si jih pripravljena tudi sama obuti, si jih omisli v nevtralni barvi in minimalno okrašenimi, da ohraniš umirjen in trendovski izgled.