Naj te navdihne super stajliš dom Lauren Conrad

Lauren Conrad je resnično ena multi-ženska. Od takrat, ko je nastopala v seriji ‘The Hills’, je Lauren postala modna oblikovalka in pisateljica. Ena stvar, za katero ima tudi neizmeren talent, pa je notranje opremljanje. Zvezdnico so že večkrat objavili v revijah, zaradi njenega čudovito opremljenega penthouse-a na Beverly Hills-u. Z malo pomoči stilistke slavnih Ann Caruso, njeno stanovanje resnično izgleda kot iz revije!

Če boš v bližnji prihodnosti kaj prenavljala – in že od nekdaj na skrivaj občuduješ stil Lauren Conrad – potem imaš srečo, saj lahko stanovanje opremiš točno tako, kot ga ima zvezdnica.

The shoot I did at our home with @instylemagazine just came out…

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Njena pisarna je polna ženstvenih dodatkov, ki uravnovesijo poslovno ozračje. V sobo je dodala tudi živo oranžen kavč, ki poživi celotno sobo. Lauren je želela imeti kuhinjo popolnoma v belem. Posodo ima razstavljeno na odprtih policah nad koritom, kuhinjski dodatki pa so v zabavnih barvah in vzorcih.

See our @thelittlemarket hand woven towels from Ethiopia on @domainehome today.

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

In očitno zelo rada prireja domače zabave.

So lucky to work with these talented ladies!

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Lauren je tudi razkrila, da si je želela dnevno sobo, ki bi “izgledala kot zračno newyorško podstrešje”. Ta ogromna soba z visokimi stropi je opremljena v nevtralnih barvah z dodatki roza in zlate barve.

Loved styling @laurenconrad for @instylemagazine with the amazing photographer @douglasfriedman and @rinajstone

A photo posted by Ann Caruso (@ann_caruso) on

Kamin in pobeljena stena iz opečnatega zidu so osrednja točka njene dnevne sobe. In očitno v njej preživi res ogromno časa!

Shooting some sweet holiday decor for @thelittlemarket today❤️

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Tudi preostali del stanovanja Lauren Conrad je opremljen. do. popolnosti. Njena glavna spalnica ima tudi kozmetični prostor s popolno razsvetljavo, zraven pa je tudi kot studio velika omara z drsnimi vrati. Preurejeno spiralno stopnišče ter “temen in seksi” bar pa sta popolna dodatka, zaradi katerih ji dom na Beverly Hills nudi popoln pobeg od njenega hektičnega življenja.