Jessica Alba razkrila, kaj zajtrkuje vsako jutro

Jessica Alba dneva ne more začeti brez hranilnega zajtrka. Zvezdnica je zelo zaposlena z igralstvom in svojim več milijard dolarjev vrednim podjetjem, da niti ne omenjamo, da jo doma čakata tudi dva malčka. Tako da vsekakor potrebuje energijski zagon za dober začetek dneva.

“Nikoli nisem bila velika ljubiteljica zajtrka,” je povedala za revijo Shape. “Včasih sem zjutraj samo spila skodelico kave in pojedla banano. Pred kratkim pa sem začela delati shake iz veganskega beljakovinskega praška, matche, banane, kokosove vode in ledu.” To se sliši kot polna skleda “zdravih živil, ki bi jih morali jesti”. Zato je precej logično, da je to prva stvar, ki jo zaužije vsako jutro in tako organizem že na vse zgodaj oskrbi z vitamini in minerali.

In nadaljuje: “Shake spijem pred vadbo in nikoli se ne počutim preveč sito. Včasih pa ga spijem po vadbi in z lahkoto zdržim do kosila.”

Super smoothie-ji za začetek dneva so resnično odlični za tvoje telo – sploh, če si želiš takega, kot ga ima Jessica Alba (le katera si ga ne?!).