Jessica Simpson s svojim obnašanjem povzročila skrb med oboževalci

Jessica Simpson je pretekli teden na svojem Instagram profilu objavila reklamo za znamko Pottery Barn, v kateri je pokazala prenovljeno sobo svoje najmlajše hčere Birdie. Oboževalci so se zaradi njenega načina govorjenja in opazno shujšane postave začeli spraševati, ali je z 42-letnico resnično vse v redu.

Jessica je zdaj objavila nov glasbeni video, zraven katerega je zapisala dolg komentar: “Danes sem morala biti v svojem studiu, ker se tu prizemljim in zdravim. Ne glede na to, kako sem se naučila blokirati uničujoč hrup … lahko komentarji in obtoževanja ljudi še vedno močno bolijo s svojim nenehnim prigovarjanjem ‘nikoli ne boš dovolj dober’,” je začela svojo izjavo in jo zaključila z: “Vem, kaj deluje zame in to je, da se prepustim in preprosto zapojem, medtem ko gledam naravnost v ogledalo, naravnost v oči, da resnično vidim in razumem sebe. Lahko se povežem s svojim srčnim utripom. Sem stabilna in močna. Sem doma.”

Preberi si tudi:
Jessica Simpson iskreno o nosečnosti: "Nisem mogla dihati"

Jessica Simpson iskreno o nosečnosti: “Nisem mogla dihati”

Jessica Simpson je razkrila več podrobnosti o svoji izkušnji ob rojstvu tretjega otroka, hčerke Birdie. V novem intervjuju za Bloomberg Businessweek se je zvezdnica spominjala, kako je bila…