Selena Gomez s TO izjavo povzročila celo dramo!

Selena Gomez je nedavno dala intervju za Rolling Stone v podporo njenemu novemu dokumentarcu My Mind & Me, ki je bil čez vikend izdan na Apple TV+. Zvezdnici se verjetno niti sanjalo ni, da bo ena nedolžna izjava sprožila takšen val neodobravanja.

30-letna pevka in igralka je za revijo povedala, da je njena edina prijateljica v industriji Taylor Swift.

Oboževalci so vsekakor opazili, kar je izjavila in niso izgubljali časa z izpostavljanjem, da ji je Francia Raisa, ki je igrala v Grown-ish in How I Met Your Father, leta 2017 darovala svojo ledvico.

“Kaj pa Francia? Mislim, Seleni je dala ledvico 🥺,” je v odgovor na dramo zapisal eden od oboževalcev, drugi pa se je pošalil: “Tako bi zdaj rekel za svojo ledvico nazaj.”

Tudi Francia je opazila Selenino izjavo in ji prenehala slediti na Instagramu, medtem ko Selena njej še vedno sledi.

Po Franciini reakciji se je na situacijo odzvala tudi Selena, ki je komentirala TikTok video o situaciji.

“Žal mi je, da nisem omenila vseh oseb, ki jih poznam,” je zapisala v komentarjih na videoposnetek Stephanie Tleiji (@stephwithdadeets), ki je pojasnila dramo.

@stephwithdadeets Replying to @Selena Gomez The fact that I am replying to Selena Gomez is pretty unreal. Thank you for taking the time to watch & comment on my video. You are a real one. ❤️ 🤯 ❤️ #pinchme #selenagomez #stephwithdadeets #greenscreen ♬ original sound – Stephanie Tleiji

V intervjuju za Rolling Stone je Selena govorila o svojem tesno povezanem krogu prijateljev: “Nikoli se nisem ujemala s kul skupino deklet, ki so bile slavne. Moja edina prijateljica v industriji je res Taylor [Swift], zato se spomnim, da sem se počutila, kot da ne pripadam.”

Številne je zmotila beseda “industrija”, s čimer Selena verjetno ni mislila celotne hollywoodske industrije, ampak samo glasbeno industrijo, v katero Francia ne spada, saj je igralka. Poleg tega je Selena tudi zelo dobra prijateljica z igralko in manekenko Caro Delevingne, ki je prav tako ni omenila.

Preberi si tudi:
Selena Gomez, Hailey Bieber - Modna.si

Selena Gomez in Hailey Bieber s svojim početjem povzročili paniko

Selena Gomez in Hailey Bieber sta se preteklo soboto, 15. oktobra udeležili istega dogodka in s svojim početjem šokirali splet. 25-letna manekenka ter 30-letna igralka in pevka sta…