fbpx

Jessie J tik pred porodom pokazala nore plesne gibe v porodni sobi

Jessie J je z oboževalci delila delček svoje porodne zgodbe, le nekaj tednov po tem, ko je na svet pozdravila prvega otroka.

35-letna pevka in novopečena mamica je na svojem Instagramu delila posnetek, v katerem je pokazala, kako je plesala v bolniški halji le nekaj ur pred prihodom svojega sinčka.

“9 mesecev sem se pripravljala na naravni porod,” je začela v napisu. “Stroga prehrana, EPI-NO, joga, plavanje, hipnoporodne metode. Imela sem aparat za krče, glavnik za med porodom, želela sem porod v bazenu idealno brez zdravil. AMPAK to je bil MOJ načrt, da ostanem disciplinirana in osredotočena. Dobro sem vedela, da lahko gre in najverjetneje gre v popolnoma drugo smer.”

Jessie je nadaljevala in povedala, da jo je o njenem porodnem načrtu spraševalo veliko ljudi, njeno stališče pa je ostalo enako: “Odprta sem za to, da se predam najvarnejšemu načinu, da pride moj sinček.”

“Opravila sem ultrazvok nekaj dni pred 40. tednom in bil je popolnoma narobe obrnjen in tako obstal, saj je bil malo večji od povprečja in dolg,” pojasnjuje. “2 meseca sem delala vse, da bi ga poskusila obrniti, a je rekel ‘Ne, mama, rad bi naredil izhod skozi streho, ne skozi vhodna vrata.'”

Jessie so nato “svetovali načrtovani carski rez za najvarnejši porod. Ta video je bil posnet 5 minut preden sem šla na operacijo. Prejšnjo noč se mi je začel aktivni porod in čutila sem vse občutke, večinoma pa samo navdušenje, da sva spoznala najinega sinčka.”

“To delim zato, ker je veliko ljudi reklo: ‘Ali se ti zdi, kot da si zamudila porod, ki si si ga želela?’ Rodila sem in to je bilo vse, kar sem si želela, ker sem na koncu dobila njega, to je vse, kar je pomembno 🤍🫧.”