fbpx

Tara Reid o tem, kako je dejstvo, da nima otrok, škodovalo njeni karieri

Tara Reid je spregovorila o tem, da nima otrok in o tem, kako so jo mediji zaradi tega obravnavali.

47-letna zvezdnica filma Ameriška pita je pojasnila, zakaj meni, da bi imela uspešnejšo kariero, če bi imela otroke. “Nisem poročena, nimam otrok in mislim, da te v Hollywoodu obsojajo, če nimaš otrok ali nisi poročen,” je povedala Tara za revijo Mr. Warburton. “Torej še vedno mislijo, da si tista žurerka izpred 40 let.”

Tara je nadaljevala: “Ampak kar naenkrat, če imaš otroka in se poročiš, ‘Oh, odrasla je, super je.'”

“Kaj pa, če ne moreš imeti otrok ali če se ne želiš poročiti?” je vprašala Tara. “Ne moremo več obsojati ljudi zaradi tega. In to je edina stvar, za katero mislim, da je res nepoštena glede naše družbe.”

Tara je tudi pojasnila, zakaj zavrača “podobo slabega dekleta”, s katerim so jo ožigosali v začetnih dneh slave in se spomnila, kako so tabloidi iztirili njeno kariero, čeprav “nikoli ni naredila nič narobe.”

Tara je dodala, da “nikoli ni bila v zaporu”, medtem ko je delila svojo frustracijo zaradi negativnega nadzora medijev in se pošalila, da je “botra” vrsti pozornosti slavnih, s katero so se morale spopadati zvezde, kot sta Paris Hilton in Lindsay Lohan.

“Bila sem prva, ki je začela s to podobo. Razlika je v tem, da nikoli nisem posnela vročih videov. Nikoli nisem naredila ničesar narobe – nikoli nisem dobila niti kazni za prehitro vožnjo,” je pojasnila Tara. “Ampak za kar pa sem bila kaznovana, če nisem bila v službi in nisem snemala, sem šla takoj v Evropo. Odpirala steklenice in se imela super. Ampak kdo tega ne počne?”

“Bila sem napadena,” je dodala Tara o nepravičnem obravnavanju v javnosti. “Karkoli sem naredila, je bilo na posnetku, bilo je precej grozno. In zato sem odšla. Ni bilo zato, ker sem bila samo dekle. To je bilo zato, ker sem bila lahka tarča.”

“Nisem imela denarja kot Paris Hilton in Kim Kardashian [ki sta] imeli najboljše odvetnike na svetu,” je nadaljevala Tara. “Če jih boš poskušali tožiti, boste uničeni. Torej, kaj boš naredil? Za nekaj časa moraš oditi.”

Tara je dodala: “Zdaj sem še vedno tukaj. Sem v drugem prihodu svojih let in še nikoli nisem bila tako srečna … Če ne bi šla na preglede in trpela ter se zavedala, kaj se dogaja, nikoli ne bi bila dekle, ki sedi tukaj … Naučila sem se svoje zasebnosti, Naučila sem se, kdo je moj prijatelj, koga moram imeti ob sebi in koga ljubim.”

Preberi si tudi:
Moraš videti! Zvezdniki filma Ameriška pita ob 20. obletnici posneli selfie

Moraš videti! Zvezdniki filma Ameriška pita ob 20. obletnici posneli selfie

Si lahko misliš, da je minilo že 20 let, odkar je bil objavljen prvi del filma Ameriška pita?! Klasična komedija je 9. julija 1999 ugledala kinematografska platna in…