John Mayer prvič javno spregovoril o Kourtney Kardashian

Vse bolj glasne postajajo govorice, da naj bi bila John Mayer in Kourtney Kardashian nov vroči hollywoodski parček, zdaj pa je John o tem tudi prvič javno spregovoril.

Med ponedeljkovim gostovanjem na radiu SiriusXM v oddaji, ki jo vodi Andy Cohen, je pevec razkril, kaj si misli o govoricah.


“Malo sem sumničav glede izvora teh govoric … nisem prepričan, ali govorice glede tega morda ne prihajajo od znotraj,” je začel razlagati John, s čimer je želel nakazati, da je zgodbo o zvezi morda začela kar sama ekipa Kardashiank. “Če govorice prihajajo od znotraj, potem je to hudičevo in genijalno.”

41-letnik je nato razložil celotno zgodbo, kaj se je dejansko zgodilo med njima. In to je, da sta se le bežno srečala pri vhodu na hollywoodsko zabavo, čemur so bile priča vsega skupaj le štiri osebe.

Andy je nato omenil še, da je v preteklosti opazil, da se med njim in Kris Jenner iskrijo iskrice. “Menim, da je ona kot … Yoda hollywoodskega seratonina. Zelo dobro ve, kako spodbuditi seratonin v tvojih možganih,” je še dodal John.

Del pogovora lahko poslušaš spodaj:

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry