Domov » FIT » Josephine Skriver razkrila, kako ohranja čvrsto zadnjico

Josephine Skriver razkrila, kako ohranja čvrsto zadnjico

FITLepota & zdravjeVIP
Josephine Skriver razkrila, kako ohranja čvrsto zadnjico
📷 Josephine Skriver / Instagram

Victoria’s Secret angelčice imajo sanjske postave tekom celega leta in Josephine Skriver ni nobena izjema. 24-letna lepotička je znana po tem, da na svojem Instagram profilu redno objavlja fotografije svoje super fit postave in glede na to, da je sezona kopalk že skoraj za vogalom, je zdaj prišel skrajni čas, da tudi same dvignemo zadnjico in začnemo malo migati. Danska manekenka je razkrila nekaj vaj, s katerimi skozi celo leto ohranja čvrsto zadnjico in celotno postavo v tip top formi.

Medtem, ko sta “fitnes” in “zabava” besedi, ki ju mnogi med nami nikoli ne bi uporabili skupaj v istem stavku, pa Josephine resnično uživa v treniranju. In kakšne vaje bi morala začeti izvajati, da se bo tvoja zadnjica vsaj malo približala izgledu Josephinine?

Počepi z utežmi, izpadni koraki in dvigovanje bokov v ležečem položaju so njene najljubše vaje za zadnjico. Svoj fitnes režim pa Josephine redno objavlja tudi na Instagram profilu @JoJa, ki sta ga ustvarili skupaj s še eno Victoria’s Secret angelčico Jasmine Tookes.

A post shared by JoJa (@joja) on


Profil je definicija fitnes inspiracij, saj na njem obe manekenki prikazujeta dvigovanje težkih uteži, jogo in HIIT (visoko intenzivne intervalne) treninge. Za klesanje zadnjice pa ima Josephine zelo rada tudi vajo, pri kateri je na vseh štirih in med eno pokrčeno nogo drži žogo, drugo nogo pa ima trdno na tleh. Pokrčeno nogo dviguje proti stropu, nato pa vajo ponovi še z drugo nogo. Z vsako nogo naredi 3x po 20 ponovitev.

A post shared by JoJa (@joja) on


Čeprav so redni treningi vsekakor ključnega pomena, če si želiš vzdrževati fit postavo, pa je poleg tega zelo pomembno tudi uživanje pravih živil. Manekenka je razkrila, da se prehranjuje zdravo, vendar pa to nikakor ne pomeni, da si od časa do časa ne privošči tudi česa nezdravega. “Trdo moram garati, da ostajam v top formi, zato je zame zelo pomembno, da se tudi zdravo prehranjujem,” je razkrila Josephine. “Seveda pa moraš imeti tudi dneve, ko se pregrešiš in moja najljubša ‘junk’ hrana je pomfri.”