Jourdan Dunn in Rihanna lansirali kolekciji svetlečih tattoojev

Začasni svetleči tattooji so pripravljeni, da postanejo velik hit poletja 2015, sploh zdaj, ko so jih nekatere od najbolj modnih zvezdnic označile kot noro vroč trend letošnjega poletja. Jourdan Dunn je v sodelovanju s podjetjem HTC ustvarila omejeno izdajo One M9 Ink pametnih telefonov, navdih pa je črpala prav pri svetlečih tattoojih. Telefon ima vgravirano ilustracijo tattooja, ki pa si jo je zamislila angleška tattoo umetnica Cally-Jo, ženska, ki je ustvarila tudi znano Rihannino umetnino na roki s kano. HTC bi ravnal zelo nespametno, če poleg vgraviranega svetlečega tattooja na telefonu, ki je na voljo v zlati, srebrni in črni barvi, ne bi ponudil tudi dejanski začasni svetleči tattoo za na kožo. Na voljo je zgolj nekaj HTC telefonov s svetlečim tattoojem, zato če si ga resnično želiš, hitro odklikaj na HTC stran in izpolni okenca za prijavo.

Zagotovo ena izmed največjih navdušencev nad tattooji na sploh, Rihanna se je prav tako podala v vode začasnih svetlečih tattoojev. Pevka se je povezala z oblikovalcem nakita Jacquie Aiche in skupaj sta ustvarila set svetlečih tattoojev, ki vključuje sedem lističev, s katerimi si lahko narediš začasne tetovaže na prstih, nogah, vratu in še in še. Set vsebuje tudi izbor črk, s katerimi lahko ustvariš svoje ime ali pa katerokoli besedo, ki jo imaš v mislih. Set je v zlati ali črni barvi na voljo na spletni strani za $27 + poštnina. “Ustvarjanje tetovaž je bil resnično skupinski proces med Rihanno in mano, kar je tudi zelo očitno pri končnem izdelku. Izbirate lahko med gotskimi tattooji, elegantnimi verižicami, ki jih lahko plastite eno pod drugo, tako kot običajni nakit”, je sodelovanje opisal oblikovalec Jacquie Aiche. “Sodelovanje je bilo tako zabavno, da smo se že dogovorili za ponovno sodelovanje. Sledilo bo nekaj v bolj nežnem in seksi stilu z nepričakovanim navdihom. Spremljajte nas!”

Jourdan in Rihanna že vesta, kaj je trenutno najbolj IN! Če bi bila rada tudi ti v koraku s trendi, hitro odklikaj na svetleče tattooje in med ogromno ponudbo izberi popolnega!