fbpx

Julia Roberts ima po novem frufru! Mnenja deljena…

Julia Roberts se je nedavno v Ženevi v Švici udeležila sejma ur Watches and Wonders, kjer je bila glavna zvezda Chopardove stojnice, za katero je globalna ambasadorka.

Julia je na otvoritvenem dnevu urarskega sejma presenetila z novo pričesko – rdečkasto-rjavimi lasmi in frufrujem.

Čeprav 55-letna igralka že od nekdaj navdušuje z svojim izgledom, pa so pri tem videzu mnenja njenih oboževalcev precej deljena. Ena oseba je komentirala: “Všeč mi je. Izgleda odlično!” medtem ko je drugi rekel: “Šik šik šik!!!!” Tretji je dodal: “Izgleda kot rock zvezda, tako lepa!” Vendar pa niso vsi oboževalci mnenja, da njen novi frufru izgleda laskavo: “Osebno menim, da so njeni lasje pregosti, da bi imela frufru, in mislim, da to ni njen najbolj laskavi videz!” je zapisala ena oseba, druga pa rekla: “Grozno, izgleda, kot da si ne more privoščiti frizerja!” Še en komentator pa se je oglasil z: “Julia je tako neverjetno lepa, ampak to izgleda kot druga oseba … a še vedno lepa.”

Preberi si tudi:
Voluminozni kodri - Modna.si

Lepotni trik: Kako iz valovitih las narediti voluminozne kodre (brez toplote!)

Večja kot je pričeska, bolje je! Ustvariti volumen na laseh je cilj mnogih, še zlasti če tvoji lasje že po naravi niso ravno najbolj gosti. Zvezdnice, kot sta…