fbpx

Justin Bieber prvič o možganskih težavah svoje žene Hailey Bieber

Justin Bieber prekinil molk o nedavni hospitalizaciji žene Hailey Bieber zaradi možganskih težav.

Preberi si tudi:
Hailey Bieber hospitalizirana zaradi možganskih težav

Hailey Bieber hospitalizirana zaradi možganskih težav

Hailey Bieber naj bi bila ta teden hospitalizirana v Palm Springsu, potem ko je potrebovala “nujno medicinsko pomoč”. Poročajo, da je bila 25-letna manekenka, ki je poročena s…

Če si morda spregledala, je 25-letna manekenka potrdila poročila, da so jo pred dnevi odpeljali v bolnišnico, potem ko je začela doživljati “simptome, podobne možganski kapi”.

Zdravniki so ugotovili, da ima v možganih zelo majhen krvni strdek, a si je njeno telo na srečo lahko povsem opomoglo samo od sebe.

Med Justinovim koncertom v sredo (17. marca) v Denverju je prišlo do kratkega izpada električne energije, zato je 28-letnik ta trenutek izkoristil za to, da je spregovoril o Haileyini situaciji.

“Življenje ti naključno postavlja krivulje,” je povedal Justin. “Veste, res ne moremo veliko nadzorovati. Saj vidite, nocoj je izpad električne energije.”

“Verjetno veste, večina od vas verjetno ve ali je videla novice o moji ženi, nisem prepričan, ali ste videli,” je nadaljeval Justin. “V redu je, dobro je. Bilo je strašljivo, veste, bilo je res strašljivo, a zagotovo vem, da jo ima Bog varuje.”