Se je Kylie Jenner na skrivaj poročila?

Kylie Jenner je sprožila govorice o poroki z diamantnim prstanom.

V četrtek je zvezdnica na Instagramu objavila fotografijo njene roke s francosko manikuro, ki leži na zeleni torbici Hermès Kelly, prstanec leve roke pa krasita dva bleščeča diamantna prstana, zaradi katerih so se oboževalci začeli spraševati, ali sta se ona in Travis Scott (pravo ime Jacques Webster) na skrivaj poročila.

Se je Kylie Jenner na skrivaj poročila?
(KylieJenner / Instagram Stories)

Poleg večjega dvovrstnega diamantnega prstana je resničnostna zvezda, ki je ljubiteljica znamke Cartier, nosila njihov majhen diamantni prstan Love Ring (cena: 4.950 ameriških dolarjev) iz rumenega zlata.

Lahko pa bi bil to tudi Love Wedding Band (cena: 7.300 ameriških dolarjev), kar bi lahko nakazovalo na poroko para.

Lastnica Kylie Cosmetics je že pred leti sprožila govorice o poroki para, ko je nosila diamantni prstan na prstancu; leta 2018 je celo nosila bleščeči prstan, okrašen z začetnicami njenega izbranca, »JW«.

24-letna Kylie in 30-letni Travis sta in nista par od leta 2017. Februarja 2022 sta dobila drugega otroka, sina Wolfa Websterja, skupaj pa imata tudi že 4-letno hčer Stormi.

Preberi si tudi:
Kylie Jenner in Travis Scott drugič postala starša!

Kylie Jenner in Travis Scott drugič postala starša!

Kylie Jenner je rodila! 24-letna resničnostna zvezdnica je v nedeljo (6. februarja) sporočila, da sta s fantom Travisom Scottom na svet pozdravila njunega drugega otroka. Kylie je na…

Ali je možno, da je prstan dobila od Travisa kot darilo za porod? Ali pa si ga je kar sama kupila?