Justin Timberlake bo po petih letih izdal novi album!

Justin Timberlake ustvarja novi album in dobro napreduje.

42-letni glasbenik je leta 2018 izdal svoj zadnji album Man of the Woods, ki je prejel mešane ocene. Vendar pa ima njegov stalni sodelavec, producent Timbaland nekaj dobrih novic – novi album je skoraj končan in se vrača v eno najbolj kritično hvaljenih Justinovih obdobij.

V pogovoru za Variety je spregovoril o tem, kje so v smislu ustvarjanja nove glasbe ter namignil, kako bo novi album zvenel.

“Je zabaven Justin – je kot FutureSex/LoveSounds, vendar nič pretežkega, samo dali vam bomo tisto, kar bi pričakovali od nas: ni preveč premišljeno, besedila niso tako globoka, je udarna glasba, plesna glasba,” je povedal Timbaland o novem albumu. Za bolj priložnostne oboževalce je bil FutureSex/LoveSounds izdan leta 2006 in je verjetno Justinov najuspešnejši album do danes, saj vsebuje tri od njegovih petih singlov na vrhu lestvice Billboard Hot 100.

Nadaljeval je z besedami: “Vzeli smo si čas. Imeli smo pesmi, ki so bile morda preveč zapletene, vendar smo rekli ‘Želimo, da se zdi kot drugi del FutureSex’, zato smo izbrali pesmi, ki bodo temu ustrezale.”

Kdaj bomo lahko slišali novi album? Timbaland je za Variety povedal, da sta z Justinom končala delo v studiu. Zdaj je na ustvarjalcu uspešnic, da se odloči.

“Z umetnikom njegovega kova mora biti vse usklajeno, a je narejeno in prihaja,” je pojasnil.

Preberi si tudi:
UAU! Poglej, za kakšno ceno je Justin Timberlake prodal svoje pesmi

UAU! Poglej, za kakšno ceno je Justin Timberlake prodal svoje pesmi

Justin Timberlake je zadnji izvajalec, ki je prejel pravo bogastvo za prodajo svojega kataloga pesmi. Justin, katerega katalog pesmi zajema več kot 200 pesmi, ki segajo še v…